Vanliga frågor

Varför ReceptPoster.se?
Vår vision är att alla enkelt ska kunna föreviga sina recept med hjälp av oss. Vi som driver ReceptPoster.se är erfarna designers. Vår yrkesstolthet speglas i era posters. Kvalitét är viktigt för oss och du som kund ska alltid vara 100% nöjd. Din poster designas, trycks och skickas ifrån Sverige på matt FSC-märkt premiumpapper för bästa kvalitét och hållbarhet.

Hur gör man för att beställa en poster?
Det är väldigt enkelt, du behöver inte kunna designa utan det gör vi åt dig!

 1. Gå in på den design du tycker bäst om.
 2. Välj mått och antal posters.
 3. Fyll i rubrik, ingredienser och instruktioner i formuläret, det finns mer info vid vissa fält om du klickar på i:et med en cirkel runt.
 4. Fyll i eventuella önskemål till oss. Har du valt en design med en illustration kan du önska hur den ska se ut. Vi designar din poster så att illustration och recept hänger ihop <3.
  Du kan också skriva att du vill ha postern i andra färger än exemplet.
  Vi kontaktar dig om något är otydligt.
 5. Om du vill kan du få en kostnadsfri förhandsvisning till din email innan postern trycks, så att du kan be om eventuella ändringar. 
 6. Vidare till kassan. 
 7. Om du valt en fotomall mailar oss ditt foto och ange ditt ordernummer.

KLART.

Kan man beställa ett av exempelrecepten?
Absolut! Skriv det i något av fälten i beställningsformuläret och skriv tex hejhejhej i de andra fälten (i och med att de kräver minst antal tecken för att du ska kunna komma vidare till Köp.). Det går också bra att chatta med oss eller maila.

Vilka slags recept kan jag skicka in?
Vilket du vill! Här kommer lite inspiration; En paradrätt, En jultradition, Pappas bästa pasta, Ett reseminne, Hälsosmoothie, Bröllopsmeny, Barnens första rätt, En klassisk sommartårta, Ett hemligt recept, Ett framgångsrecept, En traditionsenlig drink, Kontorets bjudbullar, Receptet på det perfekta yogapasset... Det finns hur många slags recept som helst och allt är möjligt!

Spelar det någon roll hur långt eller kort recept jag skickar in?
Vi designar alla posters manuellt för att säkerställa att det ser snyggt ut. Om ditt recept är långt kommer vi att göra texten lite mindre, är texten kort kan vi göra den lite större. Allt det där har vi koll på så du behöver inte tänka på det. I extremfall kontaktar vi dig så att vi har samma vision om din receptposter.
 
Vad kostar frakten?
69 SEK för hela din beställning, oavsett posterns mått och antal.
99 SEK inom EU. Kontakta oss om du vill beställa utanför EU. 

Hur betalar jag?
Snabbt och säkert med kort eller Klarna. Väljer du Klarna kan du betala nu eller senare.

Får jag en beställningsbekräftelse?
Absolut! Kolla i din skräppost om det inte kommit fram. Hittar du inte, kontakta oss så hjälper vi dig.

Hur levereras min receptposter?
Du får en spårningslänk till din email när vi skickat din order. Via länken ser du var dina posters befinner sig. Dina posters packas noga med tåligt emballage och skickas från oss 2-4 dagar från genomfört köp. När din beställning är framme hos ditt utlämningsställe får du ett SMS eller mail med information om utlämningsställe och spårningsnummer.

Kan jag köpa till en ram?
Vi jobbar på det! Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter så fort de släpps. Så länge kan du hitta passande ramar på tillexempel Clas Ohlson eller Ikea

Hur är det med ångerrätt?
Köper du presentkort eller t-shirts har du 14 dagars ångerrätt. Köper du en personlig poster ser det annorlunda ut: eftersom postern är specialtillverkad med ditt personliga recept så kan vi inte erbjuda ångerrätt då den inte går att sälja vidare. Dock får du alltid en kostnadsfri förhandsvisning så att du ska känna dig nöjd innan vi trycker din poster.
Skulle det vara så att det är något fel, som tex ett stavfel orsakat utav oss, eller att den inte motsvarar dina förväntningar har du självklart rätt till en ny, vi vill att du ska vara 100% nöjd. Kontakta oss så hjälper vi dig!

NÖJD KUNDGARANTI
Vi lägger ner hela vår själ och yrkeskunnande när vi gör din personliga receptposter. Du som kund är viktig för oss och du ska vara nöjd med din beställning. Vi lämnar därför alltid en nöjd kundgaranti.
Det innebär att du får en förhandsvisning att godkänna innan vi printar din poster. Där har du möjlighet att komma med ändringar och korrläsa igenom ditt recept i lugn och ro. Efter eventuella korrigeringar får du självklart en uppdaterad förhandsvisning att kika på. När du känner dig helt nöjd trycker vi din poster och skickar hem den till dig.

Varmt välkommen att lägga en trygg beställning ❤️.