Om oss

Om ReceptPoster.se
Vi vill hjälpa människor att på ett enkelt och snyggt sätt visa upp sina alldeles egna recept på väggen. Vi vet att alla har olika stil, därför har vi tagit fram ett gäng olika postermallar som du som kund väljer bland. Du beställer enkelt med ditt eget foto. Dessutom är du fri att önska båda färger och illustration så att det passar din stil och ditt kök optimalt. 
Vi som driver ReceptPoster.se har en stark övertygelse om att personliga köksväggar är a och o för trivsel i köket. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att en designer med minst 10 års erfarenhet gör din poster. De designas, trycks och skickas ifrån Sverige på matt FSC-märkt premiumpapper för bästa kvalitét och hållbarhet.

Vår historia
Det finns en liten gul stuga på västkusten där vår grundares fästmans familj har spenderat somrarna under flera generationer. I köket sitter en enkel handskriven lapp, fäst på väggen med en tejpbit som lossnar lite då och då. På lappen finns receptet till Katarinas frukostbröd. Mormorn som bakade, och bjöd alla vuxna och barn på underbart nybakat bröd hela sommarlovet. Katarina finns tyvärr inte längre, men receptet hänger kvar. Och tejpen behöver verkligen bytas ut. När Andrea, vår grundare, såg receptet på köksväggen sommaren 2023 väcktes en tanke… Det blev startskottet till vad som idag är ReceptPoster.se

Vilka recept ligger dig varmt om hjärtat?
Vi tror att det finns många som vill fylla sina hem med inspirerande, nostalgiska och imponerande recept. Kanske är du en av de lyckliga som har en ärvd gammal receptpärm med beprövade recept laddade med barndomsminnen.
Dessa förtjänar att lyftas fram och sprida värme i hemmet varje dag, inte bara de få tillfällen man faktiskt lagar dem.

Tack för att du låter oss hjälpa dig med att föreviga ditt recept, och göra ditt hem mer personligt.

Varma hälsningar,
ReceptPoster.se-teamet